Helpen

Allereerst ontzettend bedankt voor alle gedachten, ideeën en positieve feedback die we gekregen hebben. Dat geeft ons de energie om tijd in deze stichting te steken. Ook zijn we enorm geholpen door Heuvelrug Notarissen, die de stichting kostenloos voor ons heeft opgericht. Nu kunnen we echt beginnen!

Misschien is het al duidelijk, maar waar we nu vooral om zitten te springen, zijn simpelweg centjes...dus heb je een werkgever met een goede-doelen-pot, wil je een inzamelingsactie houden of ben je een lokale ondernemer met een groot hart, dan zijn de speelplekken daar erg mee geholpen!

Daarnaast...(durf te vragen), is er misschien een jurist die af en toe met ons mee kan denken in de gesprekken met gemeente en andere partijen?

Doneren


Onze hoogste nood is financieel. We hebben immers middelen nodig voor onderhoud, verbetering en uitbreiding. Daarbij geldt: hoe meer we te besteden hebben, hoe meer we speeltuien kunnen ontwikkelen en verbeteren. Onze inkomsten betalen voor materialen en eventueel werk dat we niet zelf uit kunnen of mogen voeren.Stichting Speeltuinen Amerongen draait volledig op vrijwilligers zonder vergoeding. Met uitzondering van onze administratieve lasten, ca. €250 per jaar, gaan alle inkomsten eerder of later naar onderhoud of vervanging van speeltoestellen, of uitbreiding van speeltuinen.

Wil je ons direct financieel ondersteunen, dan kan dat via een bijdrage op

Je kunt ook hier direct doneren:

Doneer direct

Vanaf eind 2023 kun je onze jaarrekening opvragen.

Onze sponsoren

heuvelrug_notarissen

Helpen


Af en toe hebben speeltoestellen wat onderhoud nodig, zoals een likje verf of het vervangen een plank of bout. Het halen van materialen én het werk uitvoeren kosten uiteraard tijd. Heb je die en vind je het leuk onze projecten te ondersteunen? Dan horen we graag van je! Neem gerust contact met ons op!